0Ewolution The Beauty Company
REZERVO Product EMSHAPE

Dream Body

REZERVO Product GlowSkin

Dream Skin

REZERVO Product AWENEX LASER

No hair

REZERVO Product BB VLINE

NO WRINKLES

REZERVO Product CRYOMED

NO FAT

01
Na ndiqni
01ABOUT

Ne jemi
EWOLUTION

Ewolution The Beauty Company e hapur në vitin 2016 në Zvicër nga artistja me specializim në fushën e estetikës. Specifikish në Permanent Make-Up.

Ewolution ështës një prej industrive të bukurisë e cila tani gjendet edhe në Kosovë.

Erita Wilk
CEO / Phibrow Artist
5+

VITE EKSPERIENCË
NË ESTETIKË

Më shumë
02Arritjet tona

PËRSE EWOLUTION

TEKNOLOGJI ZVICËRRANE

Kemi filluar të bashkëpunojmë me kompaninë luksoze zvicërrane AweneX GmbH, e cila është lider në fushën e estetikës dhe bukurisë

EKIPË
KUALITATIVE

Personel i specializur nga bota e estetikës tani në Prizren tek Ewolution.Përpos teknologjisë innovative ne kemi edhe një ekipë kualitative.

SHËRBIME
TË SHUMTA

Shërbimet që ofrohen janë më të avancuara dhe më të kërkuara në të gjithë botën në fushën e estetikës.

199+
Klient të kënaqur
20+
Shërbime të ndryshme
03EWOLUTION

Dita e hapjes sonë në Kosovë

Themeluesja e këtij biznesi Erita Wilk, profesionin e saj e ka filluar si një hobi dhe kur kompania e saj në Zvicër po zhvillohej dhe biznesi i saj po tregohej i suksesshëm në Zvicër, Wilk filloi të mendonte për të kontribuar edhe në tregun Kosovar.

Ewolution hapi portat e parajsës së bukurisë në Kosovë për të gjithë me lokacion në Prizren në verën e vitit 2022.Ewolution është evolucion i bukurisë.

Shërbimet
04EWOLUTION

Disa foto tek ne

Dhomat Ewolution

Beauty center

Dhomat Ewolution

Beauty center

Dhomat Ewolution

Beauty center

Dhomat Ewolution

Beauty center

08Ewolution

Partnerët tanë

Drag View Close play
0%