0Ewolution The Beauty Company

KUSH JEMI NE

Parajsa e bukurisë

Ewolution përpos në Zvicërr , tani edhe në Kosovë hapë portat e parajsës së bukurisë me Lokacion në Prizren. Ewolution është evolucioni i bukurisë

01SHËRBIMET TONA

TEKNOLOGJI ZVICËRRANE

01

Teknologji Zvicërrane

Kemi filluar të bashkëpunojmë me kompaninë luksoze zvicërrane AweneX GmbH, e cila është lider në fushën e estetikës dhe bukurisë

02

EKIPË KUALITATIVE

Personel i specializur nga bota e estetikës tani në Prizren tek Ewolution.Përpos teknologjisë innovative ne kemi edhe një ekipë kualitative.

03

Shërbimet

Shërbimet që ofrohen janë më të avancuara dhe më të kërkuara në të gjithë botën në fushën e estetikës.

20 +

Shërbime të ndryshme

Image
5 +

Vite përvoje estetike

Image
10 +

Staf i angazhuar kualitativ

Image
06Dëshmitë

Disa nga klientët tanë

--

Gjelbrona Gashi

Bloggere
03Ekipa jonë

FOUNDERS

Erita Wilk

CEO / Phibrow Artist

Andreas Wilk

Ceo / Awenex
04Rreth nesh

VLERAT TONA

 • Specializim

  Ne jemi specialistë në estetikë me aparatura të trupit, dhe fytyrës

 • Shërbimet

  Shërbimet që ofrohen janë më të avancuara dhe më të kërkuara në të gjithë fushën e estetikës

 • Bashkëpunimet

  Kemi bashkëpunuar me disa nga kompanitë më të mëdha të estetikës në Zvicërr dhe në Kosovë

 • Inovacioni

  Të gjitha teknologjitë e bukurisë që keni ëndërruar tani në një vend të vetëm. Për ju!

Drag View Close play
0%