0Ewolution The Beauty Company

EWOLUTION THE BEAUTY COMPANY

QMIMORE EWOLUTION

Ewolution qmimore e produkteve dhe shërbimeve tona

Shërbimi Qmimi
Laser Komplet për Femra - prej 150.00€
Laser Komplet për Meshkuj - prej 150.00€
EmshapeX - 1 Seancë 80.00€
EmshapeX - 4 Seanca 320.00€
EmshapeX - 6 Seancë 480.00€
Krilolipolizë 150.00€
Cellucube - nga 80.00€
Rf Needling (fytyra) 70.00€
Rf Needling (Trupi prej) 90.00€
Carboonpeeling 90.00€
Microneedling 110.00€
BB-Vline Fytyra 120.00€
Algen Peeling prej 50.00€
GlowSkin O+ 120.00€
Microblading 150.00€
PowderBrows 150.00€
PowderLips 150.00€
Laser Krahët 50.00€
Laser Këmbët 60.00€
Laser Bikini 40.00€
Laser Fytyra 40.00€
Laser Mustaqet 20.00€
Laser Sqetullat 35.00€
Laser Kontura e Mjekrrës 30.00€
Laser Shpina për Meshkuj 60.00€
Laser Gjoksi për Meshkuj 60.00€
Cellulex 150.00€
EmChairX-1 seancë 80.00€
EmChairX-4 seanca 320.00€
EmChairX-6 seanca 480.00€


Drag View Close play
0%